top of page

Valmennukset

Valmennukseni pitää sisällään alkutestin, treenit valmentajan kanssa, koti- tai salitreenit, ruokavalio-ohjelmoinnin sekä kokonaisvaltaisen valmentajan tuen valmennuksen ajaksi.

Valmennuksia muokataan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti ja juuri sinulle sopivaksi.

Valmennukseen olisi hyvä sitoutua ainakin 3-6kk, jotta valmennus saadaan pysyvästi arkeen mukaan. 

Voit maksaa myös Smartum-seteleillä.

yksittäinen tapaaminen 80€

Yksittäinen tapaaminen personal trainerin kanssa.

2

valmennuspaketti 2 210€/kk

Tämä paketti sisältää alkutestin, kaksi treeniä kuukaudessa minun kanssani joko kotona tai salilla, ruokavalio-ohjelmoinnin sekä kokonaisvaltaisen tuen valmennuksen ajaksi.

3

Valmennuspaketti 4 350€/kk

Tämä paketti sisältää alkutestin, ruokavalio-ohjelmoinnin, neljä treeniä kuukaudessa kanssani joko kotona tai salilla sekä kokonaisvaltaisen tuen valmennuksen ajaksi.

Personal Trainer Maria Nurmi asiakkaan kanssa

muut paketit

duovalmennukset

460€/kk

Haluatko lähteä treenaamaan esimerkiksi puolison tai kaverin kanssa? Yhdessä treenaaminen on aina mukavampaa! Tämä paketti sisältää neljä tapaamista personal trainerin kanssa kuukaudessa.

2

pienryhmävalmennukset alk. 630€/kk

Oletteko aina puhuneet kaveriporukan tai sukulaisten kesken, että täytyisi alkaa liikkumaan enemmän tai syömään terveellisemmin? Kerää porukka kasaan ja tulkaa yhdessä treenaamaan kanssani! Pienryhmien hinnoittelu koostuu ryhmän koosta ja tavoitteista.

3

yrityksille

Työhyvinvointiin liittyviä tapahtumia, kuntosalivalmennuksia työntekijöille kerta sopimuksella tai jatkuvalla sopimuksella.  Pyydä tarjous!

bottom of page